Algemene voorwaarden

  1. Alle prijzen zijn in euro, inclusief BTW (voor boeken 6%, overige producten 21%), exclusief verzendkosten. De BTW voor boeken is 6%, voor overige producten is dit 21%.
  2. Bestellingen worden verstuurd na ontvangst van betaling of kunnen betaald worden op het moment dat de producten worden afgehaald (op afspraak) in Deurne of op een markt/beurs waar Verwonderwereld.nl staat.
  3. Leverbaarheid en prijzen zijn altijd onder voorbehoud.
  4. Mocht een artikel onverhoopt niet meer leverbaar zijn dan zal Verwonderwereld.nl altijd contact opnemen met de klant en de bestelling annuleren.
  5. Bestellingen die na twee weken niet zijn betaald, worden geannuleerd.
  6. De producten worden, nadat betaling is ontvangen, wanneer op werkdagen voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan zal Verwonderwereld.nl contact met de klant opnemen.
  7. U kunt producten binnen veertien dagen na ontvangst retourneren. Geretourneerde artikelen dienen in de originele staat te verkeren. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de koper.
  8. Verwonderwereld.nl zal persoonsgegevens van de klant uitsluitend gebruiken voor het verzenden van de bestelde producten.
  9. Verwonderwereld.nl kan advertenties van derden of koppelingen naar andere sites bevatten. Op het privacy beleid van deze derden of hun sites heeft Verwonderwereld.nl geen invloed en is daarvoor niet verantwoordelijk.

Mirjam Stam, Verwonderwereld.nl

Berkenstraat 55, 5753 GJ Deurne, Nederland.
Telefoonnummer: 06-44744477

E-mailadres: info@verwonderwereld.nl

KvK-nummer: KvK 71237305
BTW-identificatienummer: NL012008333B01