Leven in vrijheid – Er was eens een olifant

Het is een ruime twee jaar geleden dat Helmi voor mijn deur stond. Ze had een verhaal. Het verhaal had ze al jaren, maar het voelde toen als tijd om er iets mee te dóen. En zo maakten we samen een boek. Het boek ‘Er was eens een olifant’, over een olifant in een dierentuin die graag vrij wilde zijn.

Nu hoor ik vandaag, de laatste weken, maanden, zoveel mensen en verhalen die me doen denken aan dat olifantje. Zó veel mensen die zich voelen zoals dat olifantje en daar zó duidelijk in zijn! Het verhaal van de olifant lijkt zich op veel plekken om me heen af te spelen.

De wereld wordt mooier (nee, hij ís het al, zo zie ik dat althans. Er ligt zó’n mooie basis! We creëren met zijn allen zó’n mooie wereld!). Op naar een leven in vrijheid, voor iedereen. Laten we met zijn allen níet zo zijn als de dierenverzorgers van de olifant, maar laten we luisteren. We wéten zo goed wat we nodig hebben! Net zoals de olifant. Leven in vrijheid. Voor iedereen.

Hieronder een impressie. Laat het me vooral weten als je een exemplaar van het boekje zou willen hebben, ik heb er nog een paar.

Liefs!! 💖

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.