Blije dingen – Muziek bij het museum

In een wereld waar veel van de meest gewone dingen niet zo gewoon meer zijn, word ik blij wanneer ik ze wel weer eens tegenkom. Omdat ik denk dat het goed is om het ‘oude normaal’ niet te vergeten en het ‘nieuwe normaal’ niet te normaliseren, wil ik wat van die situaties waar ik blij van word met jullie delen. Want, wat je aandacht geeft groeit. Tijd voor Licht en Liefde!

___

Het was een regenachtige zondagochtend toen we besloten om naar het openluchtmuseum in Arnhem te gaan. Omdat we zin hadden om erop uit te gaan. Omdat we al heel lang een keer naar het openluchtmuseum wilden, en omdat het park binnenkort weer maar beperkter te bezoeken is in verband met het winterseizoen dat eraan komt.

We kwamen aan, en moesten zoeken naar een plekje. Blijkbaar hadden meer mensen het geweldige idee om er op deze druilerige dag op uit te gaan! Alleen daarvan werd ik al blij.

Vanuit de verte hoorde ik muziek. Dichterbij gekomen bleek dit om live muziek te gaan. Naast de ingang stonden twee vrolijke muzikanten muziek te maken en te zingen. Ze zongen van die liedjes om danskriebels van te krijgen. En dus liepen we al dansend naar de ingang en genoten tijdens het wachten van de fijne muziek die onze dag ondanks de regen meteen een heel stuk zonniger maakte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.