Shop en sponsor

Mocht je wat bij onderstaande websites aan willen schaffen en dat via onderstaande banners of links doen, dan gaat er een deel van de opbrengst van je aankoop naar verwonderwereld.nl.

Het zijn stuk voor stuk websites die ik een warm hart toe draag, waar ik zelfs misschien al weleens over heb geschreven. Websites die producten aanbieden die passen bij de visie van verwonderwereld.nl en waarvan ik denk dat ze helpen bij het de wereld een beetje fijner of mooier maken.

Green Jump eco warenhuisiELM.nl

De Lemeler Esch NatuurcampingDe Groene Cup – duurzame menstruatiecup

Green Jump noemt zichzelf met recht een online eco bio en fair warenhuis. Het assortiment omvat van alles, van thermosflessen en bewaarbakjes tot speelgoed, verzorgingsproducten en kleding. 

Ielm.nl – voor als je kinderen hebt die net zo graag buiten spelen als die van mij 🙂

Lemeler Esch – ik schreef al eerder over deze camping. Een heerlijke plek voor als je er even tussen uit wil binnen Nederland. 

Menstruatiecups.nl biedt menstruatiecups maar nog allerlei andere menstruatieproducten aan. Meer duurzaam voor jezelf en voor de wereld dan de traditioneel gebruikte producten. 

Natuurhuisje.nl is een platform waar vakantiehuisjes worden aangeboden door heel Nederland en in het buitenland die zich in mindere of meerdere mate (midden in) de natuur bevinden. Je kunt diverse filters instellen om dat huisje te vinden waarnaar je op zoek bent.