Bornholm dag 1

Afgelopen nacht vertrokken we naar Bornholm. Zonder files of andere ongeregeldheden kwamen we ruim op tijd aan bij de haven in Sassnitz. Doordat we tijd over hadden hebben we nog lekket wat gewandeld bij een strandje vlakbij de haven.

De boot op gaan verliep super soepel. We hoefden alleen maar ons boekingsbewijs te laten zien. Bij het de boot afgaan moesten we een beetje lachen. Er werd om onze paspoorten gevraagd, maar daarvan werd alleen maar de buitenkant bekeken. Er werd gevraagd hoe lang we blijven en er werd ons veel plezier gewenst. Welkom op Bornholm!

Onze eerste accommodatie is geweldig! Omdat we last minute besloten eerder te gaan en we goede Wi-Fi nodig hebben voor Robs werk was veel voor wat geschikt zou zijn deze dagen al volgeboekt. We kwamen terecht bij Pyttegården, een kleinschalig vakantiepark bij Gudhjem. Het blijkt de perfecte plek om hier te landen, en om onze hoofden en lijven tot rust te laten komen na afgelopen maanden die in bepaalde opzichten toch als intens voelen. Vriendelijke eigenaren, diertjes (schapen, kippen, poezen), fruitbomen waarvan mag worden geplukt, een moestuin, een leuke speelplek voor de kinderen en een paar minuten lopen van de zee.

Wij zijn blij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.