Winterzwemmen

Het trok al een tijdje aan me: winterzwemmen! Stiekem leek het me heerlijk. Eigenlijk al lang geleden nam ik me voor dat ik als ik ooit vlakbij een meer of zee zou wonen ik het zou gaan doen.

Kopenhagen

Toen we naar Bornholm reden moesten we een tijdje overbruggen tot we naar de ferry konden. We brachten wat tijd door aan zee in de buurt van Kopenhagen. De één na de ander zag ik daar de zee inspringen. Het was een komen en gaan van mensen. Terwijl de grond bedekt was met een laagje sneeuw genoten mensen van het water.

Zee

Nu op Bornholm is die zee vlakbij, maar ik vond het toch nog wel een beetje spannend! Ik nam me voor om als we hier echt gaan wonen ook in de herfst regelmatig te blijven zwemmen zodat mijn lichaam er aan kon wennen.

Pootje baden

Toen we vorig weekend bij zee waren en de zon zich ook nog eens liet zien riep de zee en besloot ik vast wat met mijn voeten in het water te lopen. Dat smaakte naar meer. Het was dat ik er niet op voorbereid was, anders was ik het liefst zo de zee ingelopen.

Zwemmen

Samen met een lieve mede-eilandbewoonster kwam het plan om dan dit weekend wél voorbereid naar de zee te gaan. Het enige dat we wel graag wilden, was dat de zon zou schijnen. En liet die zich nou ook net vanochtend aan ons zien! Daar gingen we dan. En weet je? Het was heerlijk! En zeker voor herhaling vatbaar.

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.